Financieel Beheer

Bij Wegkamp Vastgoed Beheer kunnen wij het financieel en technisch beheer gezamenlijk uitvoeren, maar uiteraard is het mogelijk om alleen het financieel beheer voor uw Vereniging van Eigenaars door ons te laten uitvoeren.

 

Om het financieel beheer voor uw Vereniging van Eigenaars goed inzichtelijk te hebben, is het van groot belang dat het VvE-beheer op de juiste wijze wordt ingevuld. Dit stelt uw vereniging namelijk in staat om goed onderhoud voor de toekomst te plannen en uw financiële beheer daarop af te stemmen. Daarnaast verhoogt een goed lopend VvE-beheer de waarde van uw vastgoed en draagt dit bij aan uw woongenot.

 

Als onafhankelijke VvE-beheerder verzorgen wij graag het beheer van uw vastgoed of Vereniging van Eigenaars. Met onze uitgebreide kennis en expertise begeleiden wij graag het beheer vanaf de oprichting tot en met het daadwerkelijk besturen van uw vereniging.

 

De volgende diensten voeren wij onder andere uit op het gebied van financieel beheer:

 

  • Opstellen van conceptjaarrekeningen en begrotingen;
  • Beheren van de boekhouding;
  • Beheren van de VvE-bankrekeningen;
  • Advisering over eigenaarsbijdragen en bijdragen aan het onderhoudsfonds;
  • Incasseren van de maandelijkse bijdragen (servicekosten);
  • Namens de VvE voldoen van alle gemeenschappelijke kosten en lasten;
  • Het verzorgen van de correspondentie betreffende financiële aangelegenheden.

Financieel beheer

Het beheren van uw vastgoed kan een grote administratieve verantwoordelijkheid zijn. De boekhouding neemt veel tijd in beslag en vereist bovendien kennis van zaken. Wij zorgen dat deze last van u wordt ontnomen en faciliteren daarbij overzicht en transparantie. Door gebruik te maken van onze diensten proberen wij te voorkomen dat er onduidelijkheden ontstaan in het financiële beeld.

 

Het beheren van uw vastgoed bestaat uit het bijhouden van de boekhouding, het opstellen van begrotingen en jaarrekeningen en alle andere daarbij behorende werkzaamheden die voortvloeien uit het financieel beheer voor zowel de eigen ondernemingen als voor de verschillende Vereniging van Eigenaars die zij beheren.

 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan zijn zij u graag van dienst!

 

055-3018777
vve@wegkampvastgoedbeheer.nl