Opdrachtgever
Huidige VVE’s
Project
Opstellen Meerjarenonderhoudsplan (MJOP)
Werkzaamheden
Voor onze huidige VvE’s, hebben wij een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opgesteld. Elk bezit heeft zijn onderhoud nodig. Om dit onderhoud in kaart te brengen en de verwachte kosten, ook richting de toekomst duidelijk te hebben hebben wij voor de VvE een meerjardenonderhoudsplan (MJOP) opgesteld. Tijdens de bouwkundige keuring is er vastgesteld welke elementen met welke frequentie en op welke wijze onderhoud behoeven. Alle uitkomsten van de inspecties zijn gerapporteerd in het digitale rapport.
Opdrachtgever
Woning Coöperatie
Project
Plaatsen van rookmelders
Werkzaamheden
Op iedere verdieping van een huis is een rookmelder verplicht. Een rookmelder gaat piepen zodra de melder in contact komt met rook. Zo krijgt een bewoner een waarschuwing bij rook of brand. De eigenaar of verhuurder moet rookmelders plaatsen. Sinds 1 juli 2022 is dit verplicht. Voor een tiental woningen van een woningcoöperatie in Apeldoorn heeft Wegkamp rookmelders geplaats. Op deze wijze voldoet de woningcoöperatie aan de wet- en regelgeving die wordt gesteld en komt de veiligheid van de huurder niet in geding.
Opdrachtgever
VVE
Project
Gevel impregneren
Werkzaamheden
De gevel impregneren: wat is dat? De gevel impregneren betekent dat er een waterafstotende vloeistof op de buitenmuur wordt aangebracht. Deze vloeistof trekt diep in de poriën van de stenen maar laat tegelijk ook een waterafstotende laag achter. Het grote voordeel hiervan is dat de extra laag de muur beschermt tegen vocht. Wegkamp heeft dit traject begeleid voor één van haar VVE’s.
Opdrachtgever
VvE’s
Project
Het organiseren van ALV’s
Werkzaamheden
Als Vereniging van Eigenaars moet je verplicht één keer per jaar een Algemene Ledenvergadering houden. Wegkamp organiseert deze voor haar VvE’s. Een Algemene Ledenvergadering (ALV) is een officiële bijeenkomst waar alle leden van de vereniging mogen meepraten en meebeslissen over het gevoerde en toekomstige beleid van de vereniging. Alle leden van de VVE worden hiervoor uitgenodigd en krijgen de mogelijkheid om mee te stemmen over de toekomst van de VVE; het beleid, de activiteiten, de bestuurders, de financiën, wet- en regelgeving etc . Alle leden hebben stemrecht, dus de stem van ieder lid geldt. Daarnaast krijgen de leden de kans om (kritische) vragen te stellen om zo grip te houden op het functioneren van het bestuur en de vereniging als geheel. Onze beheerders ondersteunen de VVE’s van A tot Z hierin, van het versturen van de uitnodiging tot het voorzitten van de vergadering.